Dobro došli na webshop Motodijelovi.hr

O NAMA

Tvrtka Motodijelovi d.o.o. osnovana je 2008. godine te se specijalizirala za prodaju potrošnih dijelova i pribora za motocikle.
Nastavno na naš prvi webshop iz 2008., početkom 2016. godine u funkciju stavljamo beta verziju novo dizajniranog webshopa, da bi sredinom 2016. godine webshop motodijelovi.hr bio u potpunosti funkcionalan.

OSNOVNI PODACI

Motodijelovi d.o.o.
Dr. Đure Arnolda 4, HR-42240 Ivanec (Dijelove šaljemo isključivo poštom/ dostavnom službom na kućnu adresu. Preuzimanje dijelova na navedenoj adresi nije moguće!)
info@motodijelovi.hr
https://motodijelovi.hr
+385 (0)42 324 195

Tvrtka upisana u registar Trgovačkog suda u Varaždinu, MBS 080666797.
OIB: 47754916016
PDV ID (VAT No.): HR47754916016
Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cjelosti
Član uprave: Vanja Levanić
Poslovna banka: Erste & Steiermärkische Bank d.d., Rijeka
IBAN: HR69 2402 0061 1007 7447 7
BIC/SWIFT: ESBCHR22

KONTAKT
Kontakt forma: KLIKNI OVDJE
E-mail: info@motodijelovi.hr
Webshop: https://motodijelovi.hr

Narudžbe se zaprimaju isključivo preko webshopa motodijelovi.hr ili e-mailom na adresu info@motodijelovi.hr.
Dijelove šaljemo isključivo poštom/ dostavnom službom na kućnu adresu. Preuzimanje dijelova na navedenoj adresi nije moguće!

OPĆI UVJETI POSLOVANJA 

OPĆE ODREDBE
Motodijelovi d.o.o. ovim uvjetima uređuje odnose između krajnjeg korisnika (u daljnjem tekstu kupac ili korisnik) i prodavatelja (u daljnjem tekstu Motodijelovi d.o.o.).

Pristupom ovim internetskim stranicama (u daljnjem tekstu „Motodijelovi.hr webshop“) kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s uvjetima poslovanja i korištenja Motodijelovi.hr webshopa i njihovim pravnim učincima.
Motodijelovi d.o.o. zadržava pravo izmjene i/ili dopune ovih uvjeta bez prethodne obavijesti.
Izmjene uvjeta primjenjuju se od trenutka objave.

Svi sadržaji objavljeni na Motodijelovi.hr webshopu vlasništvo su Motodijelovi d.o.o. ili se koriste uz odobrenje nositelja autorskih prava.
Svako kopiranje, mijenjanje, distribucija, povezivanje, objavljivanje ili prikazivanje sadržaja bez izričitog pismenog odobrenja od strane Motodijelovi d.o.o. strogo je zabranjeno.

Motodijelovi d.o.o. uložit će razumne napore da podaci o proizvodima i ostale informacije budu potpune, točne i pouzdane, te da Motodijelovi.hr webshop bude dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.
Slike proizvoda djelomično su ilustrativne prirode te ne prikazuju nužno stvarni izgled i svojstva proizvoda. Ukoliko niste sigurni u stvarna svojstva ili izgled pojedinog proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate na e-mail: info@motodijelovi.hr.
Motodijelovi d.o.o. oslobađa se svake odgovornosti za potpunost i/ili točnost podaka i sadržaja. 

Motodijelovi d.o.o. oslobađa se svake odgovornosti za bilo koji oblik štete koja može nastati iz Motodijelovi.hr webshopa ili je vezana uz korištenje Motodijelovi.hr webshopa, te za bilo koji oblik štete koja može nastati kupcu ili posjetitelju Motodijelovi.hr webshopa ili bilo kojoj trećoj strani u vezi sa zlouporabom korištenja Motodijelovi.hr webshopa.

KAKO KUPOVATI

Kupovati možete na slijedeće načine:

 1. Kao registrirani korisnik

 2. Kao gost bez registracije

 

Kao registrirani korisnik imate slijedeće pogodnosti:

 1. Brži postupak narudžbe

 2. Provjera statusa narudžbe

 3. Unos i uređivanje dodatnih adresa dostave

 4. Mogućnost kupovine po promotivnim cijenama

 5. Sudjelovanje u posebnim akcijama samo za registrirane korisnike. 

 

Sve cijene proizvoda izražene su u hrvatskim Kunama (kn) uključujući PDV. 
Minimalni iznos narudžbe je 100 kn (ukupna vrijednost dijelova bez dostave).
Ukupna cijena narudžbe biti će vidljiva nakon odabira dostave i plaćanja, te prije samog zaključivanja narudžbe.
Postupak narudžbe zaključujete klikom na tipku „Naruči uz obavezu plaćanja“.

Potvrdu narudžbe, te sve ostale informacije zaprimit ćete na e-mail adresu koju ste naveli u postupku narudžbe ili na e-mail adresu navedenu u vašem korisničkom računu.
Ukoliko ne zaprimite nikakvu obavijest, molimo vas provjerite da li ste upisali točnu e-mail adresu, da li je naša e-mail poruka označena kao „neželjena pošta, junk ili spam“ ili nas kontaktirajte na e-mail: info@motodijelovi.hr.

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici. Djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika.
Ugovor stupa na snagu klikom na tipku „Naruči uz obavezu plaćanja“.

Korisnici Motodijelovi.hr webshopa dužni su prilikom ispunjavanja obrazaca dati točne, važeće i potpune podatke. U slučaju promjene bilo kojeg od unešenih podataka, korisnik je dužan ažurirati iste.

PLAĆANJE

Možete odabrati jedan od slijedećih načina plaćanja:

 1. UPLATA VIRMANOM
  Odabirom virmanskog plaćanja, na vašu e-mail adresu poslat ćemo vam potvrdu narudžbe s podacima potrebnim za uplatu.
  Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva ili uplatom u banci, Fini, pošti...
  Plaćanje pouzećem nije moguće.
  Ukoliko uplatu ne izvršite unutar 5 dana od dana narudžbe, zadržavamo pravo storniranja narudžbe.

 2. KARTIČNO PLAĆANJE
  Odabirom ovog načina plaćanja biti ćete proslijeđeni na stranice T-Com Pay Way sustava te ćete tamo upisati potrebne podatke.
  Kupujte sigurno!
  T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).
  Motodijelovi d.o.o. ne pohranjuje podatke o karticama, te isti nisu dostupni neovlaštenim osobama.
  Za 3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu kliknite ovdje: 3dsecure upute

         

   

        

   

  DOSTAVA

  Troškovi dostave za narudžbe manje od 2.000 kn iznose 39 kn, neovisno o količini naručenih proizvoda, veličini i težini pošiljke. 
  Za narudžbe preko 2.000 kn dostava je BESPLATNA.
  Dostava se vrši na području Hrvatske i Slovenije, isključivo radnim danima.
  Dijelove u pravilu šaljemo u roku od 2 radna dana od primitka uplate (pon-pet), a najkasnije u roku od 30 radnih dana. Dostava traje 5 radnih dana.
  NAPOMENA: Rok dostave ovisi o više faktora (npr. dostava na otoke, blagdani, vremenski uvjeti,...), zbog kojih se može produžiti za nekoliko dana.
  Kupac je dužan pri preuzimanju provjeriti da li su na pošiljci vidljiva vanjska oštećenja, te iste reklamirati dostavnom djelatniku uz mogućnost odbijanja preuzimanja pošiljke.

  JAMSTVO, REKLAMACIJE I ZAMJENA

  Za svaki kupljeni proizvod izdaje se račun uz koji se ostvaruju prava na korištenje jamstva.
  Dodatno uz proizvod može biti priložen jamstveni list proizvođača.
  Datum izdavanja računa datum je početka jamstvenog roka.

  Proizvod se prima u reklamacijski postupak pod uvjetom:
  - Da za kupljeni proizvod postoji originalni račun, jamstveni list i ostala dokumentacija koja se isporučuje s proizvodom.
  - Da se proizvod reklamira u jamstvenom roku.
  - Da na proizvodu nije vršena bilo kakva intervencija.

  Neispravnost nastala kao posljedica nepravilne ugradnje, nepravilnog korištenja ili zahvata na proizvodu nije pokrivena jamstvom!

  U slučaju reklamacije proizvoda zbog nedostataka ili skrivenih mana, kupac nas je dužan o tome pismeno obavijestiti na info@motodijelovi.hr ili poštom na adresu: Dr. Đure Arnolda 4, HR-42240 Ivanec.
  Motodijelovi d.o.o. obvezuje se robu koja u jamstvenom roku nepravilno funkcionira zbog greške proizvođača u razumnom roku popraviti, zamijeniti novim proizvodom ili izvršiti povrat uplaćenog iznosa.

  Ukoliko se utvrdi da je našom greškom isporučen neodgovarajući proizvod, Motodijelovi d.o.o. će u dogovoru s kupcem u najkraćem mogućem roku izvršiti zamjenu proizvoda ili izvršiti povrat uplaćenog iznosa. Proizvod mora biti vraćen nekorišten u originalnoj ambalaži, sa svom pripadajućom opremom, prilozima i dokumentima (račun, jamstveni list, certifikati, upute i sl.)
  Kupac je prije ugradnje dužan provjeriti da li proizvod odgovara traženim specifikacijama.

  JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

  Kao kupac (krajnji korisnik!) ugovor možete jednostrano raskinuti bez navođenja razloga u roku od 14 dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili roba koja je predmet ugovora predana u posjed. Kako biste ostvarili pravo na jednostrani raskid ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to slanjem nedvosmislene izjave na info@motodijelovi.hr, poštom na adresu Motodijelovi d.o.o., Dr. Đure Arnolda 4, HR-42240 Ivanec, Hrvatska, ili u pošiljci u kojoj vraćate proizvod(e).
  Za jednostrani raskid ugovora također možete koristiti obrazac koji možete pronaći ovdje.
  Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam elektroničkom poštom bez odgađanja. Povrat uplaćenog iznosa izvršiti ćemo nakon primitka vraćene robe i nakon što ustanovimo da su zadovoljeni svi uvjeti za povrat. Povrat uplaćenog iznosa bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu, najkasnije u roku od 30 dana od dana kada smo zaprimili proizvod i Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Proizvod vratite isključivo na adresu: Motodijelovi d.o.o., Dr. Đure Arnolda 4, HR-42240 Ivanec, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača izravne troškove povrata robe snosi kupac.
  Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja proizvodom, osim onog potrebnog za utvrđivanje svojstva i funkcionalnosti proizvoda.
  U slučaju oštećenja proizvoda ili originalne ambalaže, iznos povrata biti će umanjen za postotak umanjene vrijednosti proizvoda o čemu ćete biti posebno obaviješteni.

  Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora kod proizvoda koji se nalaze na akciji sa sniženom cijenom.
  Također kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora kod proizvoda koji nisu dio asortimana Motodijelovi.hr webshopa te su naručeni isključivo na zahtjev kupca ili su proizvedeni po specifikaciji kupca.

  ZAŠTITA PRIVATNOSTI I PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA 

  TAJNOST VAŠIH PODATAKA ZAŠTIĆENA JE I OSIGURANA UPORABOM SSL ENKRIPCIJE!

  Obvezujemo se primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa korisnika usluga i spriječavanje eventualnih zlouporaba.
  Prikupljamo samo osnovne podatke potrebne za ispunjavanje naših obaveza prema korisnicima. Registracijom dajete suglasnost da vas Motodijelovi d.o.o. u svrhu promocije proizvoda i usluga e-mailom može obavještavati o promjenama na webshopu, posebnim ponudama, akcijama, proizvodima. Na zahtjev dajemo mogućnost uvida u pohranjene podatke te mogućnost uklanjanja s popisa koji se koriste za obavještavanje korisnika o akcijama, posebnim ponudama ili ostale marketinške kampanje.
  Pristup podacima imaju isključivo djelatnici kojima je pristup podacima potreban za ispunjavanje obaveza prema korisnicima.

  Motodijelovi.hr webshop može prikupljati određene podatke o IP-adresi ili lokaciji računala i vašim posjetama webshopu za potrebe sistemskog administriranja te za što bolji uvid i razumijevanje potreba korisnika. Takve podatke Motodijelovi.hr webshop koristit će isključivo u svrhu što kvalitetnijeg pružanja usluge webshopa te prilagodbe prema potrebama pojedinog korisnika. Podaci se prikupljaju bez otkrivanja identiteta i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

  BESPLATNA POMOĆ I SAVJETI

  Bez obzira na to da li ste obavili kupnju ili ne, naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

   

  21.06.2019